lördag 18 april 2009

Lördags kväll


Efter ett pass på Akuten så är det gott att komma hem till alla mina killar :-)
Idag lagade Andreas middag och det blev vad vi här kallar en Keeper. Vi har fått för oss att nu eller aldrig måste vi utöka registret på fam Th middags repertoarer,  och mellan varven letar alla efter nya recept. Denna var god, en chili köttfärs med kokosmjölk.
Anton har även denna dagen "bott" i inspelningsstudion  i åtta timmar o var lite blek när han äntligen kom hem. Men det är så roligt mamma sa denna bleka kille. Johan åkte till Malmö på fest.
Dessa killar :-) Lägger upp en bild och en vidhängande historia om denna sten. 
För många år sedan dök Andreas o Johan bland klipporna på Kulla Berg och fiskade upp denna sten o gav till mej. Jag har vaktat den med livet som insats men plötsligt flera år senare var den bara borta. Julafton kom och vad har då Anton slagit in?
Denna sten som han tagit med sej till slöjden och med stenborr borrat hål till ett värmeljus.
Så denna sten har alla mina killar en del i och gissa hur noga jag stoppade den i jackfickan inför den stora flytten till våningen förra året :-)
Ha nu en trevlig kväll alla

4 kommentarer:

  1. Åhh, vilken fin sten. Så härlig historia som ligger bakom där. Kan tänka mig att du har vaktat den med livet som insats.:-)Hihi, snabb pratstund vi hade nu på morgonen. Men så är det när jag sussade så länge.
    Ha, det bra på jobbet.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fniss, har ju inte hunnit att komma iväg och få köpa detta. Hmm, imorgon sitter jag på planeringsmöte på hab halva fm. Men får rusa till affären snabbt efter det. Så det är grillning på gång:-) Smarrigt!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men heeij Lotta.. ÄNTLIGEN har frun fått sig en egen blogg..yihooo!;-) Fin är den me, såklart.

    Har testat å skriva hos dej flera gånger, men de har aldrig gått från jobbet.. så nu testar jag hemma. Den här varianten av kommentarsruta passar inte på alla datorer.. men nu ska de väl ändå gå iaf..:-)

    Så roligt för grabben A.. hoppas de gått bra me cd.n.. spännande!
    Å superfin klapp du fick av dom, sånt värmer ju så mycket, gooa grabbar du har.. men de visste man ju sen tidigare..hihihi.

    Hoppas du har de bra.. ska lägga till dej hos mej me.. kram på dej goa Lotta.. ser att Eva redan hunnit in.. , hon är snabb den rackarn..hihihi. Kram å ha de bra.. Helén Piteå (helanshala.blogspot.com)

    SvaraRadera
  4. Haha, här kommer blixten:-) Mmm, det är roligt att du öppnat din blogg. Fast du har ju haft den länge;-) Gick det bra med grillningen?
    Ops, ser att du vill prata med mig.
    Kommer på stört.
    Kram

    SvaraRadera