torsdag 1 oktober 2009

Lite Kalymnos till mej :-)


Man får njuta av lite dofter och mycket smaker från "vår" ö. Detta är vad lilla mamma alltid måste asa hem till mej när jag inte själv får åka dit o hämta.
Nu har jag kommit hem från mitt sjätte arbetspass och imorgon är jag ledig!!!! Sen är det jobba hela helgen igen, så passa på att njuta ska jag göra imorgon. Ja förutom att tvättstugan är bokad då haha.
Trevlig dag alla

8 kommentarer:

  1. Langa hit lite kryddor va:-)
    Gud vad härligt att du är ledig imorgon. Det kan du verkligen behöva.
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut!
    Ja, lite ledigt är du förtjänt av nu när du jobbat så mycket! Hoppas lediga dagen blir bra!
    /Sari

    SvaraRadera
  3. Heij... joo, blir skoj å få en ny spis.. det blir ju roligare å laga mat å baka då.
    Men jag tycker faktiskt att vanliga spisplattor kan vara väldigt bra.. å är den bara välskött så håller de ju huuur länge som helst.
    Så vi får se vilken dag de blir å beställa hem spisen.. jag längtar.

    Assistent har vi länge kikat på, får se vilken de blir.. tror en braun eller elekrolux.. men vi får se.. har sett ut 2.. men den ena vet jag då inte ens priset på.
    Har tyvärr itne sett den rosa, tror jag ska in å kika..

    Nepp, nu ska jag å jobba.. mina härliga 12 timmars nu.. ha en fin lördag..kram på dej. Helén.

    SvaraRadera
  4. Fniss, nu finns bildbevis.
    Har nästa shoppat ihjäl mig idag:-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. japp, just den.. den är fiiin, men otroligt dyr me, hållbar kan jag tänka mej, men lite väl häftigt pris, då får jag ju bara bo vid degen om jag ska kunna köpa mej en sån.. får väl börja sälja bakverk..för å finansiera den..hehe.

    Såg förresten på "Discovery" kanalerna, "Så funkar det", där har de gjort den maskinen några gånger...tänk att den funnits sen 1919.. wow!
    Nepp, tyvärr blire nog en Bosch MUM6N22 eller Electrolux AKM3110
    på denna sidan...

    http://www.prisjakt.nu/kategori.php?b=559&o=tillv_pop_produkt_namn

    Vi får la se...först en spis iaf.. det är ju mer viktigt, men nog har jag allt fått knåda mången deg å vispat mången grädde å fluff UTAN varken beredare eller assistent de sista åren, sen min stora pajjade.. så vi får väl se.. Men vi behöver ju inte sluta drömma om en "rosa Kitchen Aid" för de.. eller hur, det är ju för ett bra ändamål..

    Sov gott nu, å ha de så bra..kram på dej Lotta. // Helén.

    SvaraRadera
  6. Braa.. tack för rådet Lotta.. jag gillar ju de stooora degbunkarna.. får gärna vara i plåt.. så de kan nog luta sig åt Boschen då.. Nåt speciellt me båda varianter, för/nackdelar me båda, OM du kan å vill ge mig...Man vill ju ha en maskin som ska hålla.. läääänge! Är det plastiga roterande saker eller robusta saker?
    TACK för råden!

    Japp, nattsuddare.. det är ju då man tänker som bäst.. tror jag ska börja städa, baka å bara göra sånt jag gillar på natten, så sover jag bort dagarna istället, OM man nu inte måste jobba förstås..då var det de då..hm.

    Är du ledig några dagar nu, eller?
    Jag går på ledigvecka imorrn kväll.. skönt, tills Torsdag, då har vi halvårsuppföljning på vårt stora Pite Havsbad..inte på badet precis, men i conferens-hallarna...ska bli skönt å komma från dagliga rutiner lite me.

    Kram på dej å sov gott.. "sudda" inte för länge bara..hihi // H

    SvaraRadera
  7. Hej Lotta!
    Det var kul att din kompis var här i butiken. Tänk att hon hade åkt så långt för att komma till oss. Det var ju bra att hon hittade lite också. Så inte resan varit förgäves.

    Härligt med en massa kryddor. Ska faktiskt på krydd party om något vecka till en vän. Ska bli spännande och nytt.

    Skulle du vara intresserad av något i butiken så kan jag säkert skicka det till dig. Det är bara att höra av sig i så fall.

    Hoppas du får en fin vecka!

    Kram Helen

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Vilken tur du har som kan få "Sverige" leverans på kryddor från Grekland. Jag bara älskar Grekland och ön Karphatos, finns inget mysigare att åka till.
    Ha en bra fortsatt dag
    Kramizar//Gittan

    SvaraRadera